Vakantie Dubai Via Duitsland

Published Feb 02, 22
6 min read

Vertrek Op Vakantie Naar Het Midden-oosten

Stel je niet te veel voor van de maaltijd, die inclusief is, maar neem zelf wat te eten mee. Slapen gaat echter prima, in de tweepersoonscoupeetjes. Wil je graag zon, zee en strand, maar niet in een all-in resort? Dahab is een erg fijne plek aan zee. De sfeer is relaxt.

De geschiedenis uit het stroomdal van de Eufraat en de Tigris gaat nog verder terug dan de Egyptische en de bezienswaardigheden ademen historie. Sanliurfa is vanwege gebeurtenissen uit haar geschiedenis een bekende bedevaartsplaats voor Moslims, maar ooit was dit ook een heel belangrijke plek voor Christenen. Zo vind je hier een vijver met karpers, die ooit de kolen geweest zouden zijn die Abraham moest verbranden.De bijenkorfwoningen, die hier nog altijd staan, zijn bijzonder om te zien, net als de indrukwekkende omvang van de resten van de oude stad. Harran – op en top Midden-Oosten, Verder naar het Oosten van Turkije vind je eeuwenoude kastelen, moskeeën en imposante natuur, maar bovenal de Koerdische gastvrijheid. Ondanks de grote taalbarrière en een groot verschil in cultuur en geloof, zijn we overal met open armen ontvangen.

Rondreis Midden-oosten

Vaak hoefden we niet met het openbaar vervoer, omdat een voorbijganger voor ons stopte en erop stond ons te brengen naar waar we wilden. Zo jammer, dat het ook in dit deel van het Midden-Oosten zo onrustig is geworden en veel van de mensen die we hebben ontmoet ongelooflijk veel narigheid hebben moeten meemaken.

We kijken nu al uit naar onze vierde keer Marokko en hebben ook nog landen op de wensenlijst staan voor daarna. Iran lijkt me zo mooi en gastvrij - bezienswaardigheden Wadi Rum Jordanië. Ik hoor geregeld dat Iran met kinderen echt een aanrader is, omdat de bevolking je dan nóg hartelijker ontvangt. Ik geloof dat ik wel twee maanden nodig zou hebben om al het moois hier te zien.

Wie weet, ooit in de toekomst. Jemen staat overigens nog net een trapje hoger op de wensenladder, maar helaas is dat op dit moment niet veilig genoeg. Ook dat zal nog even moeten wachten. Gepaste kleding in het Midden-Oosten, In de meeste landen in het Midden-Oosten is de Islam de grootste Godsdienst.

Midden-oosten Reizen Reviews - Trustpilot

6 tips voor een bijzondere familievakantie - Bier en AppelsapOp vakantie naar het Midden Oosten Travelvibe


In andere landen is het voldoende als je schouders, decolleté en benen bedekt zijn. Verdiep je voor vertrek naar het Midden-Oosten in de geldende kledingvoorschriften van een land. Ook als in het land dat jij bezoekt de eisen voor toeristen minder streng zijn is het erg fijn als je in elk geval gepaste kleding aantrekt.

Ik schreef een blog over wat je in een Moslimland wel en niet aantrekt, mocht je meer over dit onderwerp willen lezen - reizen naar Petra Jordanië. Denk aan gepaste kleding in het Midden-Oostenbeste reistijd Midden-Oosten, Het Midden-Oosten bestaat niet voor niets voor zo’n groot deel uit woestijn. In de zomers wordt ’t er heet, in veel landen met gemak vijfenveertig tot vijftig graden.

Midden-Oosten: de mooiste reizen vind je hierTips voor vakantie in het Midden-Oosten. Wereldreizigersclub


Het Midden-Oosten biedt een enorme diversiteit. Elk land heeft zijn eigen cultuur, geschiedenis en tradities. De natuur is er al net zo divers: je vindt er uiteraard woestijnen, maar ook groene oases, diepe kloven en prachtige stranden. Als bakermat van de moderne beschaving heeft de regio veel te bieden op cultureel gebied.

Midden-oosten Familiereizen

Een rondreis door het Midden-Oosten is hoe dan ook een onvergetelijke ervaring.

Reis naar het Midden-Oosten en ga op ontdekkingstocht naar de bijzondere landen als Egypte, Iran, Israël, Jordanië, Palestina, Qatar, Libanon en de Verenigde Arabische Emiraten. Je vindt hier mooie stranden en heerlijk eten. In het Midden-Oosten vind je kleurrijke moskeeën en grote luxehotels, terwijl je de weg kan kwijtraken op een van de vele levendige marktjes.

Reis naar het Midden-Oosten en wordt verrast door het onbekende! Het Midden-Oosten is voor een groot deel van de mensen nog een onbekende reisbestemming en daarom valt er nog genoeg te ontdekken! Door de grote diversiteit is het moeilijk te kiezen waar te beginnen. Het Midden-Oosten ligt ingesloten tussen Azië, Europa en Afrika en is een mengeling van verschillende culturen en religies.

Alle Informatie Over Jordanië

Voor degenen die houden van strand, relaxen en zonnebaden is het Midden-Oosten ook een prima bestemming. Hier vind je de mooiste, schoonste en meest ongerepte stranden ter wereld. Het is hier heerlijk bijkomen en je kan even ontsnappen aan de stadse chaos. Heb je genoeg van het zonnen, bereid je dan voor op een spectaculaire duik in de Rode Zee.

5 redenen om het Midden-Oosten op je bucketlist te zetten! - 333travelOp vakantie naar het Midden Oosten Travelvibe


Ook snorkelen is hier fantastisch, geniet van de onderwaterwereld. Rondreizen in het Midden-Oosten Lokaal raden wij aan om in groepjes rond te reizen, zo kan je optimaal genieten van alles wat je om je heen ziet. Regel een plaatselijke gids, hij/zij zal je de omgeving laten zien en kan je veel meer vertellen over de bijzondere plekken van dit continent, de cultuur en meer.

Scheuren met een jeep door de enorme zandvlaktes en genieten van de omgeving vanaf de rug van een kameel. Volgens ons een mooie manier om meer te zien en ervaren tijdens jouw reis naar het Midden-Oosten. Activiteiten in het Midden-Oosten In het Midden-Oosten zal je je niet vervelen. Boek een meerdaagse trip door de woestijn of bezoek de bijzondere bouwwerken van Jordanië.

Midden-oosten Reizen- Ervaringen En Beoordelingen

Van kameel tot jeep, wij zorgen ervoor. Beste reistijd Midden-Oosten Het klimaat in het Midden-Oosten is warm en droog. Wil je het niet te warm hebben dan zijn de Europese wintermaanden de beste tijd om rond te reizen door het Midden-Oosten. Vermijd de zomermaanden, het kan op sommige plekken gedurende deze periode super heet worden.

Afghanistan Afghanistan is een land dat jarenlang is verscheurd door oorlogen, conflicten en aanslagen. Het is te hopen dat het ooit nog goed komt met Afghanistan, alleen al omdat het een prachtig land is met frisse bergdorpen, boeddhistische plaatsen en oude forten. Lees hier meer over een vakantie in Afghanistan Bahrein Bahrein is het kleinste land van het Midden-Oosten, een rijk eilandstaatje in de Perzische Golf dat amper groter is dan Texel.

Lees hier meer over een vakantie in Bahrein Irak Irak is een voormalige bestemming van de hippie-trail, een land dat vanaf de jaren tachtig door oorlog, terrorisme, aanslagen en geweld van de toeristische radar is verdwenen. Alleen de noordelijke regio Koerdistan trekt nog vakantiegangers en avonturiers voor de steden, bergen, grotten, bossen en rivieren.

Overzicht Paardrijdvakanties Midden-oosten - Vakantie Te Paard

In werkelijkheid is niets minder waar. Iran is juist een heel boeiend vakantieland, met vriendelijke mensen en prachtige bezienswaardigheden. Lees hier meer over een vakantie in Iran Israël Israël is een van de oudste nederzettingen ter wereld met het hart en de ziel van drie religies: het jodendom, het christendom en de islam.

Lees hier meer over een vakantie in Israël Jemen Jemen was ooit een van de verborgen pareltjes van het Midden-Oosten, een land dat onder reizigers prachtige herinneringen naliet om de authentieke sfeer en middeleeuwse Arabische architectuur. Door een burgeroorlog waagt zich nu geen enkele toerist meer in Jemen. Lees hier meer over een vakantie in Jemen Jordanië Jordanië is een van de vriendelijkste landen van het Midden-Oosten, een hemels paradijs vergeleken met de oorlogszuchtige buurlanden waar de regio zo bekend om staat.

More from Citytrip, Stedentrip

Navigation

Home

Latest Posts

Vakantie Midden-Oosten

Published Mar 02, 22
8 min read

Reis Finland September

Published Feb 22, 22
8 min read